Головна » 2019 » Січень » 25 » Новий рік
09:11
Новий рік

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.
Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання, воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш.
Не обминув радісний, святковий настрій і Монастирецьку СЗШ І-ІІІ ступенів. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожну секунду. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з своїми героями: Червона шапочка і Вовк, Оксана з Вакулою, яким допомогла мудра Солоха . А ще всім нагадала позбутись перед Новим роком бактерій Ольга Фреймут.
Чекали і дочекались… Діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів. 
Привітала всіх з прийдешніми святами директор школи Оксана Федицька. Після зустрічі з Новим 2019 роком до святково прикрашеної зали завітали з колядою та доброю новиною про народження Христа колядники.
Сподіваємось, що цей святковий настрій у всіх залишиться надовго!
З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

 

 

 

+7

 
Переглядів: 209 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar