Головна » 2021 » Вересень » 1 » День Знань
18:21
День Знань

Перше вересня – завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником.

Урочисто, з патріотичним настроєм пройшов День Знань в нашому закладі, який гостинно відкрив двері для своїх учнів.

На святі були присутні гості: голова Ралівської сільської ради Любов Ковалик, головний спеціаліст відділу планового та позапланового контролю Управління Державної служби якості освіти Ганна Кваснікевич та батьки.

Учнів школи, вчителів, гостей привітали директор Оксана Федицька, голова сільської ради Любов Ковалик , яка побажала всім успіхів, терпіння, натхнення в новому навчальному році та подарувала спортивні форми для футбольної команди. До вітання долучилися перша вчителька - Ірина Процовська і голова батьківського комітету - Лілія Котович.

Перший дзвоник покликав школярів на перший урок хвилюючим акордом у виконанні учениці 1 класу Гавецької Андріани та учня 11 класу Вельгуша Назарія.

Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами учнів, батьків – гордістю за своїх дітей!

Переглянути відео

Переглядів: 89 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar