Головна » 2019 » Квітень » 25 » День довкілля
08:52
День довкілля

Квітень. Все пробуджується, оживає. Проростає трава, перетворює темну землю на килим пишно-зеленого кольору. Повертаються птахи з вирію і з завзяттям лаштують собі гнізда, співають пісень. Люди метушаться по зеленому килиму, збирають папір, склянки, поліетилен і різне сміття, яке викинули їх земляки. В цій метушні настає весняне свято всього людського племені – День Довкілля.
Цей день відзначається, коли Земля прокидається після зимової сплячки і блакитними іскорками впевнено починає заглядати в очі весна. Вона ще молода і ніжна, посміхається святково і чисто.
В рамках проведення Дня довкілля учнями та працівниками Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів було здійснено генеральне прибирання території. Школярі з прекрасним бадьорим настроєм вийшли на шкільне подвір'я. Далі було поставлено перед учнями кожного класу завдання. І робота закипіла.
Тепер залишається кожному учню підтримувати цю красу, оберігати та доглядати за квітами та деревами. Ми впевнені, що такі вчинки дітей є закликом до всіх — зробити нашу країну квітучою та зеленою, щоб наступним поколінням було чим пишатися.

 

 

 

Переглядів: 171 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar