Головна » 2016 » Вересень » 18 » 1 вересня
18:06
1 вересня

Світлий вересень знову скликає

В рідні школи своїх дітлахів.

І до книжки, до знань закликає,

Щоб учився тут кожен й мужнів.

Яскраве сонце ненароком

Кидає промінці до нас,

А школярі бадьорим кроком

Ідіть до школи. Вчитись час!

          День знань – особливе свято. Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається 2016 -2017 н.р, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

          Першокласники з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань.

        На урочистій лінійці перші щирі слова вітання вчителям, батькам, учням та обслуговуючому персоналу, висловив депутат Львівської обласної ради, начальник відділу соціально-гуманітарної політики  Вільшаницької сілької ради Леонід Володимирович Охріменко.  Грамотою Департаменту освіти і науки Львівської ОДА було нагороджено Марію Юріївну Стасишин за  багаторічну та плідну працю на посаді директора школи Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів, а також Леонід Володимирович  представив нового директора – Оксану  Федицьку.

 

      Оксана Степанівна привітала усіх з Днем Знань, щиро побажала нових звершень, натхненної праці та успіхів у навчанні.

 

       Голова батьківського комітету Іван Михайлович Хавула бажав присутнім: учням - любити рідну школу, науку, знання цінувати й любити понад усе; учителям – з більшою ревністю ставитися до дітей, дбати про своїх вихованців, вірити у їх здібності; батькам – терпіння, великих життєвих сил, довіри і співпраці з вчителями.

    У 2016/2017 навчальному році наша школа гостинно відкрила двері для 7 допитливих і непосюдичих дітлахів, які ще донедавна були дошкільнятами. Гучним оплесками зустріли їх  присутні, яких привела на лінійку перша вчителька  Ірина Степанівна Місько - талановита, творча, невтомна. Першокласники із задоволенням приєдналися до шкільної родини і розповіли про себе у віршах. 

     Традиційно, кожного навчального року найщиріші вітання та призи отримали учні 1 класу від депутата Верховної Ради Ярослава  Васильовича Дубневича.

   Від імені батьків маленьких школярів вітав   батько першокласниці Невмержицький Олександр, який благословив дітей у щасливу Країну Знань і батьки обсіяли  дітей зернами пшениці. Право надати перший дзвінок було надано учневі одинадцятого класу Кокіндяку Роману та учениці першого класу Цимбаляк Уляні.

 

Хвилювалися й випускники, адже це їх остання першовереснева лінійка в рідній школі. Скоро вони стануть дорослими і покинуть свою другу домівку – школу.

Завершилося свято звучанням Гімну нашої держави. Сьогодення дає нам більш глибоко зрозуміти, як це бути справжніми патріотами, яке велике значення мають слова нашого Гімну, який рідний і дорогий нам наш синьо – жовтий прапор.

     Новий 2016 – 2017 навчальний рік розпочато! Учні 1-4 класів були запрошені на перший урок «Це наше – це твоє», 5-11 класи «Від проголошення Незалежності до нової України.

Бажаємо всім міцного здоров’я, здійснення творчих планів, нових успіхів і здобутків у новому 2016-2017 н.р.

 

 

Переглядів: 315 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar