Головна » 2021 » Лютий » 18 » Свято зустрічі зими з весною
18:30
Свято зустрічі зими з весною

Свято Весни – це величний, поетичний гімн, образ краси, сили і надії, яке передається з покоління в покоління, як дорогоцінний скарб душі народу. Цикл весняних свят у наш час відкриває свято проводів зими та зустрічі весни.

Саме таке чудове весняне свято 18 лютого 2021 року підготували учні 6 класу під керівництвом класного керівника Івана Добрянського та вчителя музичного мистецтва Ганни Кваснікевич.

Під час заходу всі присутні мали змогу дізнатися, як відбувається зустріч зими з весною, з яким нетерпінням уся земля чекає прихід теплої весни, зустрітися із весняними місяцями, дізнатися народні прикмети цього свята, заспівати веснянки.

Учні активно, жваво творили свято: співали пісні, розказували вірші, танцювали, грали в народні ігри. На свято завітали красуня – Весна (Корецька Вікторія) та чарівниця – Зима (Фаїк Вікторія).

За вікном ще віхоли, але все частіше крізь зимові витинанки ми ловимо на своєму обличчі «сонячного зайчика», усміхнене вітання з неба. Скоро на нашу вкраїнську землю ластівки на крилах принесуть весну!

Переглядів: 123 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar