Головна » 2020 » Вересень » 23
Переглядів: 326 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 23.09.2020 | Коментарі (0)

В одному з документі у сфері освіти – Концепції нової української школи простежується розуміння створення інклюзивного освітнього середовища. Зокрема у тому, що кожна дитина є неповторна, наділена від природи унікальними здібностями, талантами та можливостями і особливостями. Місія Нової школи – допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками. У освітньому закладі з 2019-2020 н.р. впроваджено інклюзивну форму навчання, яка надає дитині з особливими потребами можливість здобути освіту відповідно до своїх індивідуальних здібностей, а також вільно спілкуватися та займатися спільними справами зі своїми однолітками. У 2020-2021 н.р. колектив школи відповідно до вимог МОН, внутрішкільних наказів та планів продовжив роботу в напрямку інклюзивної форми навчання. 18 вересня 2020 року за участі групи фахівців та батьківбуло напрацьовано і затверджено індивідуальні програми розвитку.

Переглядів: 117 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 23.09.2020

Відомо, що найдорожчий  скарб  людини - це її власне життя і здоров'я! Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів.

 З метою посилення профілактичної та роз'яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху з 14 по 18 вересня  в Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху "Увага! Діти на дорозі!". Класними керівниками були проведені уроки з теми: "Знання дорожнього руху - безпека вашого життя", бесіди "Я - учасник дорожнього руху", вікторину "Знай та виконуй Правила дорожнього руху", перегляд фільму "Дитинству - безпечні дороги" та мультфільму "Уроки тітоньки Сови. Школа вуличних наук"

У 3-4 класах організовано рольові ігри  "Мій друг- дорожній рух" та "Водій автобуса" (3 клас), "Сигнали світлофора", "Правила дороги знаємо" (4 клас).

Школярі 5-7 класів взяли участь в конкурсі  дитячого малюнку на асфальті "Дорожні знаки".

Кожен день був цікавим, корисним та різноманітним.

 

 

Переглядів: 210 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 23.09.2020 | Коментарі (0)